Evenimente

A putea să ajuţi, e o binecuvântare. A vrea să ajuţi, e un act înălţător!

„Pentru majoritatea dintre noi, Crăciunul este un prilej de bucurie pe care îl aşteptăm cu nerăbdare pentru a fi alături de familie și de prieteni. Însă de această binecuvântare nu se poate bucura toată lumea. Magia Sfintelor Sărbători albe vine alături gesturilor mici care fac sufletele mari, dar, cu atât mai presus, din mulţumirea sufletească ce vine din ceea dăruim celor aflaţi în situaţii dificile.”

Aşa începe textul enunţat de Baza 95 Aeriană Bacău, text ce se adresează celor ce vor să dea o mână de ajutor lui Moş Crăciun pentru data de 19 decembrie, dată stabilită ca sosire la Baza 95 Aeriană. Devenită tradiţie, sosirea moşului în interiorul bazei are loc şi anul acesta. Ca şi anul trecut, printre copiii cadrelor militare, cei pentru care moşul a fost chemat la „bază”, vor fi prezenţi şi 5 copii din campaniile „Vreau să ajut”, în speţă, campania „Îngeri fără mamă”, anume, Ana Maria, Raluca şi Andreea, cele 3 surori rămase fără mamă şi cei doi copii ai unchiului ce are acum în grijă cele 3 fete, Larisa şi Marian.

Joi, 19 decembrie, ora 13.00, cei 5 copii îl vor întâlni pe Moş Crăciun şi îl vor ajuta la golitul sacului de cadouri. Vom fi prezenţi la acest eveniment şi vom încerca să vă aducem imagini cu bucuria degajată de prichindei.