S-a aprins bradul şi s-au pierdut 25 de copii…

Chiar nu am vrut să vorbesc de rău momentul sosirii lui Moş Crăciun în Piaţa Tricolorului dar nu mă pot abţine. Nu mă pot abţine să nu comentez nebunia “tigăilor moca” ce s-a desfăşurat în această seară în Piaţa Tricolorului.

Mulţimea de băcăuani prezentă, majoritatea având copii lângă ei, a primit vestea în difuzoarele scenei, cea cum că ajunge Moş Crăciun în Piaţă. Cum românul se gândea doar la vreo mocăciune, ceva dat pe gratis de Moş Crăciun sutelor de copii prezenţi, a început o îmbulzeală mai mare ca cea de la magaziul Kaufland Narcisa la inaugurare sau mai nou cu ce s-a întâmplat la magazinul Avantaj, cel de haine second-hand.

Părinţi, copii şi bunici au năvălit precum tătarii spre locul unde moşul trebuia să apară. Ce a urmat? Sigur vă puteţi închipui.

În loc să continue programul artistic, timp de vreo jumătate de oră, prezentatoarea a strigat numele copiilor pierduţi în îmbulzeală. Vreo 25 am numărat eu. Alexandru este căutat de mama lui, Cristina e căutată de părinţi, să vină la scenă, Marius e căutat de tata… s.a.m.d.

Băi fraţilor, cum naiba să te îmbulzeşti în aşa hal încât să-ţi pierzi copilul? Ce putea moşul să vă ofere aşa încât să merite gestul de a năvăli ca hoardele de tătari? Penibil moment pe scena programului artistic, unul care a dovedit încă odată că românul e primul la plăcinte. Urât! Nu-i aşa că vrem o ţară că afară? Să-mi spună cineva un nume de ţară în care oamenii se calcă în picioare pentru nimic….

5 thoughts on “S-a aprins bradul şi s-au pierdut 25 de copii…

  1. Noi dam exemple copiilor, urât foarte urat, nu jandarmii trebuie să ne organizeze, noi musai sa fim civilizați.

  2. Cei care nu ati fost acolo ar fii mai bine sa va abtineti din comentarii…
    Habar nu aveti cum s-a ajuns ca sa nu iti mai gasesti copilul…
    Initial doamna de la microfon a chemat copilasii langa ea ca sa il strige pe mosul… copiii s-au dus, iar dintr-o data s-au imbulzit si cei mari…
    Automat ca nu mai stiai de unde sa iti mai iei copilul.

  3. Bătaie de joc, au așteptat copii sa vadă moșul sau călcat în picioare parca era sfârșitul lunii, proasta organizare anul trecut a fost foarte frumos nu a fost asa nebunie ca acum

  4. Părerea mea este că nu au avut cu ce să umple programul pana ajunge primarul! Și au făcut diversiunea u copii pierduți! Nu a fost la nici un eveniment în Bacău mai mulți de 2 maxim 3 copii rătăciți! Dar 25? Este absurd! Și ai dreptate mai ales cu Alexandru Mureș?! Au tras de timp! Nu a anunțat la nici un copil dacă sa găsit copilul sau părintele!

Comments are closed.