Pareri

Cine şi de ce a cântat imnul României în Piaţa Tricolorului.

Cine a cântat, ştim. Fetele astea din Agăş au cântat foarte frumos imnul României dar mă întrebam unde l-am pierdut pe George. George Cojocărescu. Era cel ce în ultimii 3 ani a făcut lucrul ăsta şi mă întrebam dacă nu cumva a apărut o bubă între el şi administraţia locală.

N-am îndrăznit să-l întreb ci doar presupun lucrul ăsta. N-ar fi refuzat George onoarea de a le cânta băcăuanilor imnul României, asta-i sigur. Poate că aveam nevoie de o schimbare, n-aş fi contra acestor lucruri, doar că ceva miroase a refuz finuţ. L-am pierdut pe George Cojocărescu sau le-am câştigat pe fetele din Agăş?

Dacă tot avem parte de schimbări în peisajul băcăuan, tare mult mi-aş dori ca tătucul Vlase să nu mai fie abonatul scenei pe când cu datinile de sărbători. Prea i s-au lipit opincile de scândurile scenei. N-am putea schimba şi neamurile cu „trafic nelimitat” chiar dacă băiatul trage sforile pe la SIE? Zic şi eu. Să nu mai plictisim…

Probabil că George a invocat cu fineţe impotenţa administraţiei locale în timp ce tătucul Vlase stă cuminte de la un Crăciun la altul. Doar presupun….