Cine şi de ce a cântat imnul României în Piaţa Tricolorului.

  •  
  •  
  •  

Cine a cântat, ştim. Fetele astea din Agăş au cântat foarte frumos imnul României dar mă întrebam unde l-am pierdut pe George. George Cojocărescu. Era cel ce în ultimii 3 ani a făcut lucrul ăsta şi mă întrebam dacă nu cumva a apărut o bubă între el şi administraţia locală.

N-am îndrăznit să-l întreb ci doar presupun lucrul ăsta. N-ar fi refuzat George onoarea de a le cânta băcăuanilor imnul României, asta-i sigur. Poate că aveam nevoie de o schimbare, n-aş fi contra acestor lucruri, doar că ceva miroase a refuz finuţ. L-am pierdut pe George Cojocărescu sau le-am câştigat pe fetele din Agăş?

Dacă tot avem parte de schimbări în peisajul băcăuan, tare mult mi-aş dori ca tătucul Vlase să nu mai fie abonatul scenei pe când cu datinile de sărbători. Prea i s-au lipit opincile de scândurile scenei. N-am putea schimba şi neamurile cu “trafic nelimitat” chiar dacă băiatul trage sforile pe la SIE? Zic şi eu. Să nu mai plictisim…

Probabil că George a invocat cu fineţe impotenţa administraţiei locale în timp ce tătucul Vlase stă cuminte de la un Crăciun la altul. Doar presupun….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *