Nu mai înţeleg nimic. În tot timpul ăsta, gunoiul ne rămâne la uşă!

Scandal, certuri ca la uşa cortului, contre şi urlete. Explicaţii şi nepăsare, totală lipsă de viziune şi legi care nu-s atât de clare încât cineva să plătească toate astea. Sau poate că cineva va plăti.

Astăzi a fost un maraton al certurilor în şedinţele CL, acolo unde Necula, primarul municipiului, explica faptul că se zbate să ne salveze de gunoaiele ce pot rămâne neridicate. Din cauza unui aviz de mediu, putem mirosi dimineaţă de dimineaţă, “parfumul” emanat de gunoiul din pubele.

Astăzi cică a fost o ultimă şansă pentru noi. SOMA nu mai poate ridica gunoiul de mâine pentru că intră în ilegalitate, spune primarul Necula. De cealaltă parte, consilierii PSD spun că Necula aberează şi că lucrurile nu-s aşa cum le explică dumnealui.

“Cine ţipă mai tare, are dreptate. Aşa e în politică”, îmi explica în seara asta un politician din tabăra opusă primarului. Situaţia a scăpat de sub control şi în seara asta Necula a încercat să explice la Radio Easy, în emisiunea lui Avram, cam cât de mult îşi doreşte să ne scape de belele.

Nici nu ştii pe cine să crezi dar nici nu ştii unde vei duce mâine gunoiul. Mâine va fi fain. Şi poimâine. Şi tot aşa până se va ascunde securea războiului din administraţia locală.