Local

Avem un nou general de flotilă aeriană.

Comandantul Bazei 95 Aeriană, comandorul Baraboi Ghiorghe Leonard-Gabriel a fost avansat la gradul de general de flotilă aeriană cu o stea.

Foștii și actualii tovarăși de arme îi urează felicitări și mult succes pe toate planurile, sănătate și nu în ultimul rând, ”Cer senin!” Comandorul Leonard-Gabriel Baraboi s-a născut în localitatea Iaşi, judeţul Iaşi, în data de 23 septembrie 1974. A absolvit Liceul Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza în anul 1993. A urmat cursurile Institutului Militar de Aviaţie ,,Aurel Vlaicu” de la Boboc, pe care a absolvit-o în anul 1998. Şi-a continuat perfecţionarea prin absolvirea cursurilor de masterat şi a cursurilor postuniversitare.

În domeniul studiilor civile, a absolvit Facultatea de Inginerie Aerospaţială, specialitatea Echipamente şi instalaţii de bord din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti în anul 2000. Şi-a continuat cursul carierei îndeplinind funcţii ca pilot, instructor pentru securitatea zborului, comandant de patrulă, comandant escadrilă şi comandant bază aeriană. Comandorul Leonard-Gabriel Baraboi este căsătorit şi are un băiat îi urează felicitări și mult succes pe toate planurile, sănătate și nu în ultimul rând, ”Cer senin!”

Comandorul Leonard-Gabriel Baraboi s-a născut în localitatea Iaşi, judeţul Iaşi, în data de 23 septembrie 1974. A absolvit Liceul Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza în anul 1993. A urmat cursurile Institutului Militar de Aviaţie ,,Aurel Vlaicu” de la Boboc, pe care a absolvit-o în anul 1998. Şi-a continuat perfecţionarea prin absolvirea cursurilor de masterat şi a cursurilor postuniversitare. În domeniul studiilor civile, a absolvit Facultatea de Inginerie Aerospaţială, specialitatea Echipamente şi instalaţii de bord din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti în anul 2000.

Şi-a continuat cursul carierei îndeplinind funcţii ca pilot, instructor pentru securitatea zborului, comandant de patrulă, comandant escadrilă şi comandant bază aeriană. Comandorul Leonard-Gabriel Baraboi este căsătorit şi are un băiat