Local

PNL Bacău le-a mulţumit băcăuanilor pentru alegerea făcută!

Organizaţia municipală PNL Bacău a organizat astăzi o ieşire cu câţiva membri pentru a mulţumi băcăuanilor ce au votat Klaus Iohannis preşedinte. Gestul, lăsând la o parte faptul că pare un copy/paste al USR Bacău, e unul frumos şi de apreciat.

Dragoş Luchian, preşedintele organizaţiei municipale PNL, a ţinut să le mulţumească băcăuanilor pentru alegerea făcută, una care îi onorează şi îi responsabilizează.

Alegerile prezidențiale 2019, alegerile în care România și românii au câștigat!
În numele organizației municipale a PNL Bacău le mulțumesc celor aproape 50.000 de băcăuani care au votat pentru președintele Klaus Iohannis. Numărul de voturi obținute, ne onorează și ne responsabilizează.
Îi felicit pe toți cetățenii care s-au prezentat la vot, alegând să își decidă în mod democratic viitorul. Îi asigur pe toți băcăuanii că am înțeles mesajul pe care ni l-au transmis prin votul acordat și că, de îndată, atât PNL cât și președintele României, domnul Klaus Iohannis, vom trece la transformarea României într-o țară normală.
Le mulțumesc de asemenea, colegilor mei, care ne-au ajutat să ducem mesajul președintelui României în fiecare casă, făcând posibilă această victorie.
Felicitări!
” a scris Dragoş Luchian pe facebook.