Despre lanţul de la bicicleta Veoricăi Dăncilă. Cu primarul Bacăului.

Am recitit de câteva ori postarea primarului Cosmin Necula şi am râs în hohote. Băiatul ăsta ori se pricepe ori e sfătuit bine de vreun consilier să facă ironie la adresa lui Benea. De data asta, chiar a fost mult deasupra ironiilor lui Benea.

Despre lanţuri. Lanţuri de iubire şi lanţuri de bicicletă. Care bicicletă? Cea a Veoricai de a făcut inaugurarea Centurii în toamnă. Care Centură? Cea nefinalizată.

Lozul necâştigător tras de Benea, anume, toanta de la Prezidenţiale, pusă pe tapet ca fiind buba PSD-ului din perioada asta. Postarea primarului menţionează de ceva vaselină pentru ungerea lanţului, în vederea finalizării străzii Aeroportului. O fi bănuind că tovarăşul Benea vroia să o aducă şi aici la o tură cu bicicleta.

Bravo Cosmine, chiar am văzut soarele azi după ce am citit postarea asta. Părerea mea e că şutul în fund dat astăzi lui Benea e un fel de hatrick după un tur de remize penibile.

În aceste momente nu pot să nu mă gândesc cum baronul Benea a votat-o pe Dăncilă premier, apoi președinte al PSD și, în cele din urmă, candidat la prezidențiale.

Dăncilă a obținut CEL MAI PROST SCOR DIN ISTORIA PSD. Nu există o rușine mai mare decât asta pentru PSD.
Puțin peste 3 milioane de voturi în turul 2!
Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid!

Sunt exact 6 luni de când am spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare.
Atunci, la fel ca și acum, eram convins că ar fi fost modul corect în care PSD să demonstreze că a înțeles expresia votului primit din partea românilor și singura modalitate prin care ar fi putut să se regenereze.

În tot acest timp baronul Benea a susținut-o continuu pe Dăncilă și a fost capabil să ,,marcheze”  puncte electorale memorabile, ambele după o ,,cugetare” îndelungată:

L-a exclus din partid pe Cosmin Necula.

A plimbat-o pe Dăncilă cu bicicleta pe centura nefinalizată a Bacăului. 
A crezut că astfel o să înduplece românii însă nu a reușit decât să se facă de râs!

PSD Bacău nu merita așa ceva.
Primarii, consilierii, membrii și simpatizanții serioși care au făcut campanie și au muncit atât de mult nu meritau așa ceva!
Dacă rezultatul poate se va uita, situația de un penibil răsunător va rămâne la capitolul ,,așa nu” pentru orice campanie electorală.

P.S. 1  Doamna Dăncilă, ați calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoș?

P.S. 2  Dragoș, unge lanțul! Terminăm strada Aeroportului în curând.

1 thought on “Despre lanţul de la bicicleta Veoricăi Dăncilă. Cu primarul Bacăului.

  1. Cat este contributia primariei si cat a consiliului judetean la aceasta strada?
    Tot „baronul” Benea nu l-a lasat atatia ani sa repare treptele de la primarie si sa schimbe geamurile sparte?

Comments are closed.