Pareri

Oamenii lui Benea îşi asumă primul eşec. Prima asumare şi nu primul eşec!

Mereu am urât promisiunile astea asumate şi mai ales estimările în date exacte şi proporţia realizării unui proiect/lucrare. Le plac ăstora promisiunile şi cifrele aruncate fără o bază, precum şaorma cu de toate elevilor de liceu.

Astăzi e despre parcarea din curtea SJB, cea despre care ne tot vorbeşte CJ Bacău prin vocea tovarăşului Benea de ceva timp. Cifre peste cifre şi date asumate. Ei, uite că azi au dat (din nou) de bucluc. Unul care i-a făcut să menţioneze că promisiunea nu poate fi respectată.

Să nu vă gândiţi că nu mai face parcarea sau promisiunea nu va fi respectată din cauza lor (a celor în CJ). Nu! O canalizare le pune piedici şi le face de petrecanie ăstora de s-au hărnicit în campania electorală. De fapt tot Necula e de vină!

„În contextul execuției lucrărilor, de către Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău (SSPM), cu ocazia efectuării unor săpături, s-a descoperit un canal ce adăpostește utilitățile Serviciului Județean de Urgență Bacău, canal care nu există identificat în proiectul elaborat tot de către SSPM.

Mai mult, documentația urbanistică emisă de Primăria Bacău, prin compartimentul arhitect şef – urbanism, nu menționează – între instituțiile avizatoare – SJU Bacău, spital aflat în imediata vecinătate a lucrărilor și proprietar al rețelelor sus-menţionate.

Omisiunea cauzată de Primăria Bacău a condus la elaborarea, de către SSPM, a unui proiect incomplet și deficitar, proiect ce trebuie modificat și completat cu o nouă soluție tehnică (privind protejarea respectivelor rețele) și financiară (lucrările vor costa mai mult).

Din estimările noastre, aprox. 4️0 la sută din proiect trebuie modificat. Pe cale de consecință, promisiunea asumată de CJ Bacău, de a termina acest obiectiv până la finalul lui 2019, nu va fi respectată.„, scrie pe pagina de facebook cei din conducerea CJ Bacău.

Aşadar mai aşteptăm. Mai căutam bani pentru reproiectare şi ne apucăm în campania de la locale!