Tovarăşul Benea a testat asfaltul de pe Aeroportului şi s-a ciocnit de o maşină.

Benea. Tovarăşul Benea. A mers azi pe şantierul de pe strada Aeroportului şi a făcut asta pentru a lovi din nou în primarul Necula. Cică asfaltarea e oprită de 3 zile din cauza une maşini abandonată pe care Locala n-o poate ridica din nesimţire. Din neputinţă şi din neştiinţă. A vrut să dea bine-n poze şi maşina abandonată s-a ciocnit de el. Sau invers, naiba ştie. Vorbeşte despre cumătrul lui Necula, cel care a preluat frâiele poliţiei Locale uitând cam ce neamuri tovărăşeşti au ocupat funcţii importante în judeţ.

Deşi n-are nici o treabă cu vizitele dese făcute pe şantierul de pe Aeroportului, el fiind europarlamentar, asta dovedeşte încă o dată cam ce papiţoi a montat în funcţia de prefect al judeţului, fix omul care trebuia să fie în prim plan. Papagalii îi şterg pantofii şi Benea îşi dă aere de baron local cu proştii împrejur. De fapt nu-şi dă aere, chiar le deţine pentru că poate. Când pui maidanezii care nu latră, să-ţi păzească casa, cam asta se întâmplă.

Benea scrie pe facebook:

Ultimii metri de asfalt pe str. Aeroportului se împiedică în nesimțirea și delăsarea Poliției Locale, ai cărei lucrători, “conduși” de 𝐜𝐮𝐦𝐚̆𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, n-au reușit să miște din loc o mașină care zace abandonată de 3 zile pe stradă. Asfaltarea a jumătate din stradă este întârziată de indolența unui șofer și indiferența unor “polițiști”.

Bravii lucrători ard, însă, gazul de pomană și dau ture inutile cu mașinile din dotare. Halal!

Chiar în timp ce vizitam, alături de conducerea CJ, obiectivul de investiții două mașini ale Poliției Locale se plimbau în dorul lelii pe stradă, neavând nimic de păzit la fața locului.

Ca președinte al CJ Bacău, m-am luptat 7 ani cu fosta administrație Stavarache – PNL, începând din 2009, pe modernizarea str. Aeroportului, inițiativa permanent șicanată de liberali deși dezvoltarea aeroportului internațional reclamă o cale de acces complet regândită.

Vechea stradă către Aeroport era mereu aglomerată, iar traficul îngreunat fapt ce făcea imposibilă intervenția rapidă în caz de urgență! Doar o minune a făcut că, în toți acești ani, să nu fie nevoie de Salvare și Pompieri la Aeroport, iar obiectivul să fie ferit de astfel de probleme.

Condițiile meteo – urmează ploi – determină ca lucrarea să fie încheiată săptămâna viitoare, prin finalizarea turnării celui de-al treilea (și ultimului) strat de asfalt. Aeroportul Bacău – principala poartă de intrare în oraș – va dispune, la final, de un drum modernizat ce oferă siguranță în trafic și la intervenții.

Singura diferență între actuala și fosta administrație de la Primărie este că actuala a dat strada către Consiliul Județean pentru ca investiția să fie în sfârșit realizată.
Dacă rămânea la Primărie, nu se turna un metru de asfalt pe stradă Aeroportului nici până azi!

Tocmai de aceea, să ajungi să te lauzi cu lucrările și investițiile făcute de CJ în orașul Bacău înseamnă să fii RIDICOL.

Dacă cei de la Primărie HABAR N-AU că str. Aeroportului și parcarea de la SJU Bacău sunt investiții finanțate și implementate de Consiliul Județean Bacău, le reamintesc eu prin această postare (că și-așa “controlez” eu CJ-ul, nu-i așa Necula!?).

P.S.: Eu #Habarnam de vreo investiție importantă realizată de Primărie, cap-coadă, în ultimii 3 ani, în municipiul Bacău.