USR Bacău din nou în stradă! „Continuăm împreună, învățăm și creștem!”

„Continuăm împreună, învățăm și creștem!” a fost mesajul tinerilor useriști ce au fost prezenţi ieri şi azi în sensul giratoriu din aproprierea Liceului Economic. Am fost obişnuit cu ei în stradă în ultimul timp şi nu părea o ciudăţenie, însă n-am înţeles de ce după eşecul de a-l avea pe Dan Barna în turul doi la prezidenţiale îi văd din nou.

Am înţeles repede că e modul lor de a le mulţumi băcăuanilor care au votat Dan Barna în turul întâi al alegerilor prezidenţiale şi de a le spune că vor continua să lupte pentru binele ţării.

a

Continuăm împreună, învățăm și creștem! Acesta a fost mesajul membrilor USR care au ieșit, în acest sfârșit de săptămână, din nou în stradă, de această dată pentru a le mulțumi băcăuanilor care au fost alături de noi la alegerile prezidențiale. Ieșim întăriți din această competiție, pentru că ne așteaptă alte două bătălii importante: alegerile locale și cele parlamentare. Suntem conștienți că este responsabilitatea noastră de a forma cea mai bună echipă și a ne prezenta în fața alegătorilor din Bacău cu cei mai puternici candidați.
Vă mulțumim!
” scrie USR Bacău pe pagina sa de facebook.