Accident pe şoseaua de Centură a Bacăului!

  •  
  •  
  •  

Când am citit acest titlu într-o postare a unui amic, am crezut că m-am teleportat în timp, aşa cu vreo 2 ani înainte. Văd o poză şi un articol distribuit, unul marca realitateadebacau.net şi pare că un autoturism e fotografiat pe Centura. M-am gândit imediat dacă am băut ceva înainte de a deschide facebook.

Doi băcăuani de 19, respectiv 27 de ani, cu aburi de alcool la nivelul etilotestului, de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, în miez de noapte, au vrut să testeze Centura Bacăului chiar dacă ea nu e dată în folosinţă. Doar că la kilometrul 8 au pierdut controlul volanului şi au intrat într-o macara a UMB. Macaraua nu s-a făcut praf însă maşina a avut de suferit. Tinerii deasemenea, ei ajungând în spital cu multiple leziuni.

Aşadar să notăm în istoria noii Centuri, primul accident rutier soldat cu rănirea a doi băcăuani, pe 13 noiembrie 2019. Băieţii au dat de bucluc şi au dosar penal. Sigur le vor sări aburii alcoolului şi se vor întreba dacă ziariştii nu cumva au scris greşit despre accidentul lor. Se vor întreba dacă a fost adevărata aventura lor şi dacă au intrat întradevar în istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *