Politica

Iohannis şi Dăncilă în turul 2! USR-PLUS susţin candidatura lui Iohannis!

După numărarea voturilor din 19.407 secții de votare, reprezentând 99,09 la sută din totalul celor 19.586, Klaus Iohannis a obţinut un procentaj de 37,49%, el fiind urmat de Viorica Dăncilă cu 22,69%, Dan Barna 14,73% şi Mircea Diaconu 8,96%.

Aşadar, vom avea un tur doi clar. Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Alianţa USR-PLUS a anunţat deja susţinerea candidatului PNL în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Dacian Cioloş a declarat în cadrul unei conferinţe de presă alături de Dan Barna că îl vor susţine pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2019.
Avem un tur 2 între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, nu e nicio surpriză dacă spunem că susţinerea noastră merge spre Klaus Iohannis.

Sper să avem ocazia să clarificăm această susţinere şi să discutăm cu Klaus Iohannis pentru a ne asigura că obiectivele pe care noi le susţinem vor fi puse în practică nu doar de viitorul preşedinte, ci şi de Parlament, şi la nivel local„, a declarat Dacian Cioloş.

Să dăm acest semnal de colaborare între proiectul nostru şi proiectul lui Klaus Iohannis. Votul pe care îl vom da e unul pentru modernizarea României„, a conchis preşedintele PLUS.