Pareri

Disperarea Tutei în declaraţiile de după vot.

Pentru că disperarea e cuvântul de ordine în PSD şi pentru că Dăncilă Agramata dă testul suprem astăzi, pentru că electoratul pesedist e mânat în luptă doar prin texte extremiste şi colorate cu prostie, liderii PSD au ieşit devreme la vot şi au vrut să transmită un mesaj românilor (de fapt electoratului PSD).

Am urmărit declaraţia Veoricăi şi n-am putut să nu observ că ea a votat pentru români. „Pentru fiecare român asa cum ii place ei. Am înţeles de la ea că a votat „Împotriva tăierilor de pensii şi salarii”. Tuta se agaţă cu disperare de genul ăsta de mesaje pentru inculţii care după băutura oferită de primarul comunei în preziua alegerilor, ar putea înţelege că suntem cumva în pericol. N-a vorbit nimeni de tăieri de pensii şi salarii doar că tuta vrea să arunce prostia în care trăieşte peste gardul cetăţenilor indecişi. Nu mai poate reuşi să oprească tăvălugul prăbuşirii chiar dacă face ea însăşi tumbe în curtea vreunei şcoli în faţa a sute de elevi.

„Am votat dimineaţa devreme pentru că aşa am fost obişnuită să lucrez pentru fiecare român în tot timpul în care am fost prim ministru”. Tuta se crede eroină. Românii care muncesc pentru a plăti greşelile PSD-ului se trezesc tot dimineaţa devreme, poate mai devreme decât un politician. Românii care muncesc pentru ţară fac şi naveta cu bicicleta sau pe jos câţiva zeci de kilometri, înfruntând ploile, căldura sau zăpezile, îndură foamea din cauza salariilor mici şi fac eforturile astea de când s-au născut.

Tuta a vrut să mobilizeze electoratul PSD încă de la primele ore pentru a spera la turul doi. Aberaţiile în declaraţii sunt identice cu cele făcute în decursul erei pesediste ciumate în care ne-a îngropat ţara. La figurat.

După ce PSD a mărit pensia cu 100 de lei, inflaţia crescând cu 23%, după ce puterea de cumpărare s-a prăbuşit drastic în ultimii 2 ani, tuta jură că pensiile vor fi tăiate după ce PSD va pierde şi aceste alegeri. Tipic blondei.