5 calculatoare pentru 5 copii ce provin din familii nevoiaşe, de la Răzvan!

Primim astăzi un mesaj pe pagina de facebook UrbanBacau.Ro, mesaj ce conţinea un clip video pe youtube. Îl deschid şi văd un tânăr ce se prezenta „vlogger” şi care avea de donat 5 calculatoare.

În textul trimis către noi, ne spune că mai mulţi băcăuani din Italia l-au îndrumat spre noi pentru a dona cele 5 calculatoare acolo unde trebuie şi că suntem apreciaţi în comunitatea din Torino, acolo unde locuieşte. Ne mai spune că ştirile din Bacău sunt urmărite pe urbanbacau.ro într-o foarte mare măsură şi că fotografiile postate de noi mai alina dorul de casă.

Vloggerul, băcăuan de-al nostru, are un canal de youtube în care abordează subiecte foarte interesante şi poate că merită să îi faceţi o vizită aici. Are o afacere de familie în zonă, afacere ce are ca obiect de activitate distribuţia de produse româneşti la magazinele de profil din Italia de foarte mulţi ani şi îi merge foarte bine. Nu-i lipsesc multe lucruri şi s-a gândit că poate aduce un zâmbet unor copii în preajma sărbătorilor, de aceea a apelat la noi.

Răzvan ne-a rugat să dăm de veste prietenilor paginilor UrbanBacau.Ro şi Vreau să Ajut Bacău şi să încercăm să găsim cei 5 copii până de Moş Nicolae. Le va trimite în România pe cheltuiala lui şi noi, voi, va trebui să găsim cei 5 copii ce pot fi bucuroşi de un aşa cadou de Moş Nicolae. Daţi-ne de veste la UrbanBacau.Ro şi Vreau să Ajut Bacău şi noi vom analiza situaţia acelui copil. Apoi îl trimitem pe Moş Nicolae la el cu un calculator!

Gestul lui Răzvan e unul ce ne demonstrează încă odată că sunt printre noi oameni inimoşi şi cu sufletul mare şi îi mulţumim pentru sprijinul acordat. Salutăm totodată comunitatea de băcăuani din Torino.