Pareri

Consilierii PSD îşi fac bagajele? Sigur! Mai sigur, Cosmin Necula votează Mircea Diaconu pe 10 noiembrie!

Consilierii PSD vorbesc pe la colţuri că deja apar ameninţări la adresa lor în contextul şedinţelor CL. Sunt impuse strategii de vot şi tovarăşul Benea anunţă consilierii ce şi cum să voteze. Vocile spun deja că s-au cam săturat de dictatura din filiala locală a municipiului, una impusă de Benea şi se gândesc serios să migreze spre Pro România.

Destrămarea PSD Bacău continuă cu paşi repezi şi ne aşteptăm ca Benea să ţină şedinţele de partid singur-singurel pe scena sălii. Oameni care şi-au dorit să facă ceva în filiala locală, consilieri PSD ce simt că nu mai pot tolera astfel de reguli impuse de europarlamentarul de Bruxelles, încep să şoptească pe la colţuri că „Aşa nu se mai poate”.

Şi când citesc şi despre ceea ce a declarat azi Necula şi anume că îndeamnă la vot băcăuanii, pentru ca apoi să menţioneze că Mircea Diaconu e preşedintele perfect pentru România, pare că lumea s-a întors cu fundul în sus. Curând, Veorica poate veni la Bacău cu acea sabie de samurai primită în dar. N-o va mai putea folosi într-o filială unde fiecare fuge care încotro.

Şi totuşi, ce se întâmplă în PSD-ul local? Cu siguranţă tot useriştii şi liberalii sunt de vină. Şi-au băgat ei coada.

Noi, băcăuanii, „ne ţinem de cuvânt”! Votăm cu mintea şi nicidecum Viorica Dancila!