Pareri

S-a umflat Şova! Venele par să-i pocnească veşnicului „fost ministru al transporturilor”.

Că Şova e încă apelat că fost ministru al Transporturilor şi nu doar deputat, n-o mai discut că tot Benea impune asta presei. Ditamai ministru cu longevitatea vieţii unei muşte se burică ori de câte ori îi dă Benea un brânci. Pare să-i spună „hai bombonel zi şi tu ceva că te-a făcut iar ăla praf” şi ăsta dă un comunicat. Unul scris după regia baronului local ce şade bine mersi la Bruxelles.

Astăzi citeam despre asta în zdbc.ro şi pare să fie vorba de o răbufnire a lui Şova la adresa lui Palăr. Deşi n-a fost prea vocal în perioada în care a făcut parte din opoziţia băcăuană, aşa-zisa opoziţie, liderul judeţean a prins curaj de când PNL e la guvernare şi l-a smotocit pe bosumflat.

Observ în comunicatul de presă a lui Şova că ăsta are impresia greşită a fi Dumnezeul Centurii Bacăului şi dacă nu l-ar fi născut mă-sa, spuneam adio Centurii. Şova îi menţionează lui Palăr că bine ar fi să-i lase în seamă Centura. „Bombonel” dragă, Centura nu-i a neamului tău ci a băcăuanilor şi mai mult decât să te gudureşti pe lângă Benea la vizitele triumfale pe şantierul Centurii, n-ai făcut. „Să mă laşi să mă ocup de Centură şi până la sfârşitul anului îi voi da drumul bretelei vestice la circulaţie”, spune Şova.

Băi nene, dacă mâine crăpi, Centura are cursul ei şi nu se opreşte lumea-n loc după dispariţia ta. Eşti exact copilul ăla de 2 ani care se ţine de fusta mamei, imagine comparabilă în conferinţele lui Benea, nu eşti în stare să scoţi 3 cuvinte din gură şi te-ai trezit cu Centura în buzunar. Aşa ai tu impresia.

Şova n-a valorat două cepe degerate în cele 12 luni de mandat în funcţia de ministru şi n-a inaugurat nici măcar două borduri pe vreo autostradă dar Centura Bacăului e a lui. Să râd, să plâng?