„Moş Crăciun pentru 200 de copii” ediţia a 2-a. S-a dat startul!

A doua ediţie a campaniei „Moş Crăciun pentru 200 de copii” a primit startul de la Tv Urban Bacău, Asociaţia „Vreau să Ajut” Bacău şi Asociaţia „Evrika” Italia, cu sprijinul primăriei comunei Pânceşti. E un start la care îi avem alături pe băcăuanii ce au avut în ultimele săptămâni un aport incredibil în campaniile „Vreau să Ajut”, iniţiate pentru cazurile speciale relatate de noi.

Anul acesta, în data de 21 decembrie 2019, ora 10.00, la Căminul Cultural din Petreşti, comuna Pânceşti, vine Moş Crăciun pentru 200 de copii ce provin din familii nevoiaşe, copii ce merită un gram de fericire cu ocazia Sărbătorilor prilejuite de Naşterea Domnului şi putem face asta doar datorită implicării voastre alături de noi.

Moş Crăciun vă fi adus de noi în comuna Pânceşti cu 200 de cadouri pentru tot atâţia copii şi ne dorim ca ajutorul vostru pentru Moş Crăciun să fie unul mic dar însemnat pentru sufletele de copii ce le vom vizita. Cei 200 de copii ne pregătesc un program special de sărbători şi vă vor mulţumi vouă tuturor, prin poezie şi datini de Sărbători aşa cum ştiu ei mai bine.

Vom aduce imaginile în studio şi vi le vom prezenta ca fiind acel sincer „mulţumesc” din partea lor. Detaliile pot fi obţinute accesând paginile de facebook Urban Bacău.Ro şi Vreau să Ajut Bacău, precum şi la numărul de telefon 0766.935.011, Marian Grăjdeanu.

Fie că donaţi o jucărie sau ceva dulce, orice credeţi că e potrivit pentru sacul Moşului, puteţi fi siguri că veţi câştiga un zâmbet de copil mai important ca orice recompensă posibilă.

Când am spus unor prieteni că vrem să filmăm un clip special pentru aceasta campanie, au şi sărit de pe scaun şi ne-au invitat la ei. Sunt doi băcăuani extraordinari, talentaţi şi prea inimoşi pentru noi. I-am apreciat şi am ascultat cu grijă sfaturile lor din timpul filmării. Fraţii Pascal, Cosmin şi Alex, se pricep să facă minuni şi vrem să priviţi la acest clip. Apoi, îi puteti găsi la By Cosmin Pascal şi Alex Pascal Photography.

Vă mulţumim tuturor pentru implicare!

PS: Doamna Gabriela, o prietenă pe care am vizitat-o aseară, a donat deja 200 lei pentru cadourile ce le vom duce celor 200 de copii. Mulţumim!