PUIE MSD, pe limba tuturor românilor sănătoşi la cap. Viorica Dăncilă e doar istorie!

Declinul ciumei roşii a început în luna mai, odată cu alegerile pentru Parlamentul Europei şi a continuat cu încrederea scăzută pe care românii au avut-o zi de zi la braţ cu erorile de “pilotaj” a guvernului PSD. Sute de membri PSD din ţară au înţeles că acest guvern se îndreaptă spre prăpastie şi au părăsit corabia, alte sute au intrat într-o opoziţie normală cu baronii PSD şi aici îl menţionăm şi pe Cosmin Necula, mişcările Veoricăi Dăncilă au dezamăgit însăşi “roşul” politic instituit într-o caracatiţă mafiotă de vreo 30 de ani încoa’.

Deputatul Elena Hărătău a votat investirea noului guvern Orban. Baronii PSD locali fierb. O să-i dea afară pe rând, până mai rămân doi-trei tembeli cărora li s-au urcat la cap îndoctrinarea ciumată. Se dau afară unul pe altul până vor ajunge doar istorie, una urâtă şi dăunătoare poporului român.

10 august n-a fost şters cu buretele de români, legile justiţiei măsluite într-un anume fel şi inflaţia de peste 20% doar în 2019 nu-s comparabile cu sută de lei oferită plocon pensionarilor în primăvară. Au reuşit îndatorarea poporului român cu peste 10 mld. euro doar în acest an pentru a putea acoperi furturile colegilor de partid ce sunt baroni locali de zeci de ani în comunităţile în care populaţia trăieşte la limita sărăciei. Şi-au închipuit că mai funcţionează şmecheria cu kilu’ de faină şi litrul de ulei dar şi-au luat-o.

“Să fie foarte clar că toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din PSD” spune duduia Veorica după ce a primit încă un şut în fund. Apoi vorbeşte de dictatura din PNL. Măi să fie…După ce pesediştii au fost obligaţi să voteze într-un fel şi acum deloc, întruchiparea demonului ce a prins aripi vorbeşte despre dictatură. Asta ar gândi şi Benea, ăsta de pe meleagurile noastre. Acelaşi Benea, baron local ce impune partidului fix ce doreşte el. Însă, ăilalţi sunt dictatori.

Duduia a vorbit astăzi despre democraţie, chiar menţionând cuvântul de peste 20 de ori, moment în care ar trebui să-şi aducă aminte de aceeaşi democraţie sugrumată odată cu protestele românilor din ultimii ani.

Viorica Dăncilă a intrat în istorie. De fapt, e doar istorie. Urmează şutul în fund şi-i vor fi smulse unghiile după alegerile prezidenţiale. Cine va face asta? Chiar şacalii din PSD ce aşteaptă momentul oportun să pună mâna pe ce-a mai rămas din partid.

Please follow and like us: