Una bucată PSD, o icoană şi una bucată sabie samurai.

Vă întrebaţi probabil ce legătură au cele 3 lucruri menţionate. Chiar aşa, ce legătură pot avea? Veorica a ajuns prin Arad, în cadrul campaniei electorale afişate electoratului pesedist (pentru că doar ei mai pot aplauda un prim ministru de valoare zero) şi…la fel ca în orice filială locală a PSD, există o slugă perfectă a ciumei roşii aflate în dezintegrare. La Arad, numele slugii e Dorel Căprar, președintele PSD Arad şi deputat.

Ăsta, printre două pupături de mâini i-a oferit duduii ce candidează la preşedenţia României, o icoană şi o sabie de samurai. O campanie electorată cu arme prin studiourile electorale şi cu îndemnuri la decapitări politice, cam aşa arată transformarea politicului anului 2019.

Vă rog să acceptaţi mici cadouri simbolice din partea mea şi a organizaţiei, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbaţi şi nu numai. În primul rând, o să vă fac cadou o sabie de samurai. Să nu vă speriaţi, este o sabie de panoplie. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să tăiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat şi dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu“, i-a spus deputatul Dorel Căprar.

Nu ştiu dacă toanta ar şti s-o mânuiască dar s-a bucurat că şi Aradul pesedist i-a căzut la picioare. Campania electorală făcută de staful Veoricăi e făcută doar cu uşile închise şi doar cu membrii pesedişti din teritoriu, fapt ce demonstrează teama de a da ochii cu românii simpli din stradă.

Please follow and like us: