Pareri

Mai bine 6.000 lei pe „nimic” decât 9.000 pe sport. Semnat: Gavriliu.

Îl ştiu de pupincurist încă din vremea pe când PSD-ul nu avea administraţia băcăuană. Mare înotător fără rezultate şi doar postac înrăit pe facebook, dornic de performanţă pe hârtie şi primul în autocarele mitingiştilor din primăvară. Compozitor execrabil de imnuri sportive, inspirat fără doar şi poate din Salam şi Minune, trădătorul numărul unu’ al primarului Necula după ce acesta i-a făcut jocul şi l-a pus în funcţia de director al CSM Bacău, funcţie unde a avut grijă doar de salariul propriu, certat cu toată lumea din sport găsită acolo şi iscând războaie declarative.

Despre Javriliu vorbesc şi cele scrise mai sus sunt doar câteva lucruri. De la poza cu #schimb din campania electorală a anului 2016, n-a făcut decât să pupe unde trebuie pentru funcţii. Găsit cu ocaua mică din cauza banilor luaţi de la CSM, tipul s-a poziţionat mereu ca victima.

Zilele astea s-a gândit la banii băcăuanilor şi mai puţin la performanţa sportivă pentru care e plătit regeşte. De fapt nu banii băcăuanilor era problema şi incompetenţa cu care conduce un asemenea club de anvergură. Individul a înscris echipa de handbal în Divizia A plătind 3.000 lei pentru ca în câteva zile să o retragă. Pentru retragere, Federaţia a amendat clubul cu alţi 3.000 lei. Totalul cheltuielilor pentru deplasările echipei s-ar fi dus undeva pe la 9.000 lei. Incompetentul ăsta a reuşit să cheltuie 6.000 pentru nimic şi asta a produs scandal în sportul băcăuan.

După ce că nu avem sport în Bacău şi mai cu seamă Javriliu a cheltuit un buget imens pentru zero performanţe, a reuşit să facă un troc din care ieşim pe pierdere fără să avem nimic. Viitorul sportivilor nu prea contează pentru individul cu pancarta în mână. Pregătit să pupe alte dosuri, calcă în picioare handbalul băcăuan şi banii băcăuanilor.

Oricum, „cariera” directorului CSM e pe final şi ne aşteptam să nu mai producă şi alte pagube în sânul clubului CSM Bacău.

One thought on “Mai bine 6.000 lei pe „nimic” decât 9.000 pe sport. Semnat: Gavriliu.

  1. Măcar de i s-ar închide toate ușile odată căzut, nu mai are ce căuta în sportul băcăuan! Și ce frumos știa el să scrie pe blog cu ceva ani in urmă despre politicienii corupți…

Comments are closed.