Local

Veo „biciclista” a probat Centura. Tembelii au aplaudat-o.

Dacă n-ai văzut poza cu „biciclista” Veo, ai ratat sâmbăta asta. Ai pierdut tot ce a câştigat PSD-ul în ultimii 3 ani, adică #nimic. Pentru că „autostrada” nu e autostradă şi pentru că „primii kilometri” sunt de fapt doar pe hârtie, duduia ce candidează la cea mai înaltă funcţie în stat a făcut o plimbare cu…bicicleta. Pentru că altfel nu se poate.

Astăzi a fost prezentă pe şantierul Centurii împreună cu Sova, Benea, Fifor şi TSD şi singurul lucru ce l-a putut menţiona (din nou), e fosta administraţie liberală ce n-a reuşit să facă Centura. Aşa cum toate autostrăzile făcute în ultimii ani, de fapt sutele de metri de autostradă realizaţi, au fost cu zeci de probleme şi inaugurate ca să fie închise din cauza proastei executări, aşteptam cu nerăbdare să o vedem ajunsă la stadiul de 100% şi dată spre folosinţă.

„În urmă cu trei luni am venit aici şi împreună am văzut ceea ce s-a realizat şi am promis că mă voi întoarce să văd stadiul lucrărilor. Acest lucru şi situaţia în care ne aflăm arata bună conlucrare între Guvern şi administraţia de aici, bună conlucrare cu grupul de lucru în subordinea prefectului, bună conlucrare cu cei care m-aţi informat în fiecare zi despre stadiul lucrărilor de aici.” a spus Viorica Dăncilă.

„S-au schimbat multe lucruri, s-au schimbat în bine însă un singur lucru nu s-a schimbat: a rămas cel mai dinamic şantier de mare infrastructura din România, graţie finanţării care nu a fost pusă nici o secundă sub semnul întrebării, graţie antreprenorului şi grupului de lucru. În 12 ani de administraţie liberală, antreprenorul centurii nu a turnat un metru de asfalt în Bacău. Astăzi constatăm că suntem la un grad de execuţie de peste 40%.” a adăugat europarlamentarul PSD, Dragoş Benea.

Fostul ministru al transporturilor, deputatul PSD Lucian Sova, a spus că finalizarea centurii Bacăului va îmbunătăţi calitatea vieţii băcăuanilor şi va elimina mult din traficul ce sugruma Municipiul Bacău. De asemenea, acesta a adăugat că există şanse mari ca aripa de Vest a Centurii Bacăului să fie deschisă înainte de Crăciun.