Strigăt de ajutor pentru Elena-Roxana Voin!

Elena-Roxana Voin, o tânără româncă de 35 de ani, este în stare gravă într-un spital din Austria. Femeia născută la Târgu-Jiu, dar cu ultimul domiciliu în România în comuna Pânceşti, județul Bacău. Medicii austrieci au nevoie de consimțământul familiei pentru a o opera.

O mobilizare impresionantă pe Facebook a făcut ca sute de oameni să caute rudele tinerei românce. Ei au lansat un apel pentru a i se găsi familia. Roxana Elena Voin are nevoie de o operaţie pentru a se încerca salvarea ei, dar medicii refuză intervenţia chirurgicală fără acordul familiei.

„Se numeşte Voin Elena-Roxana din Tg Jiu se afla în comă în Austria. Are nevoie urgent de o operaţie,dar fără acordul familiei nu o operează. Dacă o recunoaşte cineva să anunţe familia”, e textul anunţului.

Numai că nu ştie nimeni unde se află rudele tinerei, aşa că o campanie de găsire a acestora a fost demarată pe Facebook. Din sute de distribuiri, se pare că sunt câteva persoane care cunosc situația femeii. Aceasta nu ar mai avea pe nimeni în țară, doar un unchi în localitatea Frățești din județul Bacău.