PNL şi Alianţa USR-PLUS au cotropit astăzi Sascutul.

Celebra fotografie în care useriştii veseli apăreau pe scările primăriei din Sascut, când Răuţă îşi servea cafeaua acasă, a dat atât de bine încât cei din PNL au mers şi ei astăzi pentru a face la fel. Cică administraţia din Sascut ar fi întors celălalt obraz după palma dată de USR-PLUS şi PNL-ul s-a oferit să-i tragă una.

I-a dat una fix în bărbie şi a ieşit cam aşa…

Pe de altă parte, Sascutul a fost astăzi gazda partidelor din opoziţie, USR-PLUS făcând campanie prin mijlocul pieţii locale în care comercianţii îşi vindeau varza şi cartofii. De nerecunoscut comuna în care marile realizări făcute de PSD sunt “văruite” cu spiritul de învingător al partidelor ce sunt acum la guvernare.

Ce campanie dezolantă pentru autoritatea lui Răuţă în Sascut. Naşpa să-i vezi pe cei pe care i-ai păcălit în vreo 4 campanii că ascultă de “ceilalţi”. Aş fi vrut să fiu o muscă şi să zbor pe la urechea celui cu mustaţa uriaşă. Oare ce-o fi zicând de tupeul celor din PNL şi USR-PLUS? Oricum nu de bine…

Please follow and like us:

1 thought on “PNL şi Alianţa USR-PLUS au cotropit astăzi Sascutul.

  1. PNL si USR sunt in prezent doua organizatii foarte slabe la Sascut. De la PNL au participat doar 5 membri, restul din poza sunt veniti de la Bacau ca sa dea bine in poza. Un fost jandarm isi incearca norocul insa nu are niciun fel de experienta in administratie. PNL este condus din umbra de Vespan. Cat despre USR Sascut, s-a dus dracului speranța pentru sascuteni de cand organizatia a fost cotropita de familia Enache, candidatul de serviciu, traseist pe la toate partidele politice fara succes. Cat despre alegerile locale de anul viitor, tot Rauta le va castiga.

Comments are closed.