Pareri

Răzvan Cuc a dorit „prăbuşirea” avioanelor cu care călătoreau parlamentarii opoziţiei?

Indignare. Stare de vomă. Nervi. Apropo de cele 3 cuvinte scrise de Mironache în articolul pupincurist de ieri. Cam astea 3 sunt potrivite găştii pesediste ce face gafe zilnic, în disperarea de a mai redresa câtuşi de puţin din prăbuşirea ce are loc în PSD la nivel naţional.

Răzvan Cuc vizitează din când în când şantierele autostrăzilor din ţară şi tot din când în când rupe contractele în faţa camerei. Să dea bine. Nu bine dă şi ce a făcut domnul ăsta în ziua în care se vota moţiunea de cenzură. Preocupat de zor de prezenţa parlamentarilor ce trebuiau să voteze în acea zi fatidică pentru PSD, de fapt o altă zi fatidică, individul a dat un telefon scurt doamnei care e şef suprem la Tarom. De ce? Pentru că Tarom e o companie de stat şi pentru că directorii sunt puşi în funcţie politic. Astfel, îşi permite. Telefonul a fost dat pentru a afla dacă toţi parlamentarii din ţară nu şi-au scrântit piciorul urcând în vreunul din avioanele Tarom cu care se deplasează spre Bucureşti. Îngrijorat din cale afară, individul a dorit să întârzie câteva avioane, în speţă cele de la Timișoara (două curse), Oradea, Baia Mare, Satu Mare.

În momentul ăsta îţi vine să dai cu el de pământ, să-l baţi cu pietre într-o piaţă publică sau să-i smulgi părul fir cu fir. O senzaţie de lehamite amestecată cu indignare şi poftă de bătaie.

Se gândea că şefa Tarom va asculta „rugămintea” lui şi va putea aborda o asemenea aberaţie. Însăşi ideea în sine de a întârzia avioanele respective tine de mintea bolnavă a unui pesedist îndoctrinat ce ţine cu dinţii de scaun şi nu dă doi lei pe românii ce au votat în 2016. Cum să gândeşti asemenea monstruozităţi, darămite să încerci a le pune în practică? Cât de penibil să fii şi cât de bolnav mintal încât să faci acest lucru?

Mă gândesc că se putea şi mai rău, de exemplu, bine că n-a gândit prăbuşirea vreunui avion în care erau parlamentari din opoziţie, metoda fiind şi mai sigură în cazul neprezentării la vot. Cine ştie, poate îşi dorea metoda asta.

Felicitări fostei şefe Tarom, cea care a dat dovadă de „bărbăţie”, felicitări piloţilor ce n-au vrut să asculte sfaturile ministrului Cuc (de pantaloni sau de pădure).