Pareri

A mârâit senatorul băcăuan Smarandache ceva. Bine, noi n-am înţeles nimic.

Aţi auzit de senatorul Smarandache Miron? E din Bacău şi de el sunt legate speranţele de mai bine pentru băcăuani. Aşa-i că n-aţi auzit? Îl ştiu din pozele de la sediul PSD Bacău şi din publicitatea făcută în hârtia igienică şi nimic mai mult. Un senator pe „silent” şi a cărui voce „blajină” nu i-am auzit-o până acum. Nici de scris ceva n-am văzut în toţi anii ăştia în care a încasat miliarde de lei, pregătindu-se de pensia specială votată de colegii de partid.

Uite că azi a scris ceva. Bineînţeles după culoarea şi asemănarea tătucului Benea care l-o fi îndrumat să mârâie şi el puţin măcar în ziarul propagandistic al PSD-ului local. Deşteptarea. Şi am citit textul plătit să apară în spaţiul public, sesizând din primele 3 rânduri că e un copy paste al comunicatelor de presă marca Benea.

A menţionat despre desfiinţare, eliminare şi tăieri, referindu-se la ce-şi propun partidele din opoziţie, melodie veche a Guvernului Dăncilă şi clica PSD, a scris despre cum distruge România, Iohannis şi cum i-a oprit pe cei din guvernul pesedist de la marile realizări începute. N-a menţionat câte spitale regionale din cele 8 promise, a terminat sau mai bine zis de câte s-au apucat, n-a menţionat despre cei 23 km de autostrăzi făcuţi în 2019 deşi promisiunea depăşea 180, n-a scris despre nimic real ci doar ce i-a dictat tătucul local.

Miroane, era PSD s-a terminat tăticule. Gata, încearcă să te trezeşti din visul frumos în care mănânci pe viaţă la popota Casei Poporului cu 2,38 lei. Are la Profi nişte parizer la ofertă.