Local

Fostul şef al Poliţiei Locale Bacău, Florin Ene, condamnat la închisoare cu suspendare!

Fostul şef al Poliţiei Locale Bacău, Florin Ene, a fost condamnat la 1 an şi patru luni de închisoare cu suspendare după ce a fost depistat că a condus băut maşina de serviciu şi a provocat un accident rutier.

În luna ianuarie, fostul şef al Poliţiei Locale Bacău care se afla la volanului unui autoturism Dacia Duster, maşină de serviciu, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens ieşind în afara părţii carosabilului. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au existat victime. Conform informaţiilor transmise de IPJ Bacău, Florin Ene consumase alcool, rezultatul aparatului de etilotest indicând valoarea de 1.03% alcool în aerul expirat.

Acum 2 luni, Florin Ene şi-a recunoscut vinovăţia şi a fost condamnat de instanţa băcăuană la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea, instanţa îl obligă pe fostul şef de poliţie locală să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Bacău sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze muncă voluntară în folosul comunităţii la Primăria Bacău.

Îmi e greu să-l rog pe Cosmin Necula să-l pună la măturat străzile, acolo unde există un deficit de personal după cum deseori a menţionat primarul Bacăului.