Cornuri mucegăite şi expirate date elevilor de la şcoala din Glăvăneşti!

Copiii noştri. Lucrul cel mai de preţ înaintea banilor din cont, a vilelor sau a maşinilor de lux. Înaintea vieţilor noastre şi înaintea oricărui lucru pe care ni-l putem dori. Cine e mai important înaintea copilului nostru? Nimeni. Doar că cei ce ar trebui să îi protejeze fiind la şcoală nu o fac de fiecare dată şi mai ales n-o fac corect.

Vorbesc astăzi despre o postare a unei mame din Glăvăneşti, comună ce are o şcoală în care elevilor li s-au dat astăzi cornuri mucegăite. Da! Doar mucegăite şi un pic expirate. De vreo 3 zile. Alarmată, aceasta a postat iniţial imaginile pe facebook şi ia mulţumit lui Dumnezeu că fetiţa ei n-a mâncat acel corn. Mă întreb dacă profesorii/învăţătorii au împărţit personal aceste cornuri sau ele au fost trimise cu Fan Curier direct în ghiozdanul elevilor. Mă gândesc că cineva trebuia să le observe (chiar de la o poştă) că sunt mucegăite. Ne dăm seama că mai sunt cazuri de genul ăsta care te obligă să fii convins de indiferenţa unor cadre didactice.

În Glăvăneşti, nu cred că cel care a câştigat contractul “Cornul şi laptele” vine zilnic şi e posibil ca ele să ajungă săptămânal, caz în care cadrele didactice ar trebui să ţină evidenţa clară a acestor alimente şi să nu ajungă în aşa hal în mâna elevilor. Puţină atenţie dragi învăţători, sunt copii ce nu au nevoie de aşa ceva!

La final, mămica îngrijorată nu a dorit să-i menţionăm numele pentru că, atenţie, s-ar teme de consecinţe. E lucrul pe care “ei” îl bănuiesc şi îl adoră. Oameni care să se teamă să-şi facă dreptate. Pe de o parte o înţeleg dar nu putem ajunge departe dacă nu luăm o dată şi o dată atitudine.

2 thoughts on “Cornuri mucegăite şi expirate date elevilor de la şcoala din Glăvăneşti!

  1. Vad ca esti foarte pornit pe PSD-isti si ma faci sa am incredere sa iti transmit niste informatii. Rămâne sa vad daca rămâi pe aceeasi linie de curaj in continuare. Bafta!

    1. Din 2016, am criticat incompetenta pesedista in 90% din activitatea mea. Probabil ma urmaresti de putin timp. Insasi primarul Necula refuza sa-mi rosteasca numele pentru ca am vorbit mereu despre incompetenta. Am scris mereu fara ocolisuri despre orice nereguli, ori de cate ori cineva mi-a dat informatii. Adresa de mail o gasiti la Contact si va astept sa furnizati detalii despre neregukile oricarei formatiuni politice, cu mai mult drag despre cele pesediste care au distrus tara in ultimii 30 de ani.

Comments are closed.