SSPM Bacău în culpă. Vinovat pentru moartea motociclistului Vlad?

Ştiţi cu toţii despre teribilul accident din zona Orizont, cel în care şi-a pierdut viaţa un motociclist după ce un taximetrist a virat stânga fără să se asigure.

În dreptul staţiei de taxi există o linie dublă continuă ce a fost recent modificată în discontinuă. Cei de la Ziarul de Bacău au cerut un răspuns oficial din partea IPJ Bacău în ceea ce priveşte modificarea acelei linii duble continue. Şi ce credeţi? Ea a fost modificată cu avizul necesar din partea Poliţiei în ceea ce priveşte virajul stânga spre societatea ce funcţionează vizavi de staţia taxi, spun eu, noul hotel deschis în zonă, C&C Residence şi nicidecum pentru ştergerea ambelor! Surpriză? Desigur!

foto: zdbc.ro

SSPM-ul a fost împuternicit să facă asta doar că băieţii au şters ambele linii! Adică nu doar să poată vira autovehicolul spre stânga (spre hotel) ci să poată face şi întoarcerea în acel loc. Minunat. Mă întreb acum dacă amărâtul ăla cu pensula ce a făcut treaba a văzut avizul personal şi are habar ce e ăla sau doar aşa a dictat şeful. Pot bănui că acelaşi hotel a intervenit pentru clienţii care trebuiau să iasă din parcarea lor şi să vireze stânga spre Centru. Făcându-le pe ambele discontinuu, băieţii au rezolvat şi această problemă. Însă nelegală!

Asta ar suna pentru mine ceva cu iz penal pentru cei ce au dat ordinul să le şteargă pe ambele dar mă tem că în cel mai rău caz, deci în cel mai rău caz, doar cel cu pensula va fi tras la răspundere. Urmează să vedem ce punct de vedere are domnul director al SSPM în ceea ce priveşte lucrarea “deocheată” şi cum se va scuza.