Gandul lui Balan

Lucian s-a angajat să se angajeze la Agenția de Angajamente Neonorate a PSD.

Nu spun că Necula a fost un primar pe măsura așteptărilor majorității concitadinilor mei. L-am criticat de câte ori am avut posibilitatea s-o fac și o voi face în continuare. Numai că omul nu s-a ofticat, ba dimpotrivă a încercat în emisiunea la care l-am avut ca invitat pe vremea când lucram la Radio Easy, să aibă după fiecare întrebare o replică tăioasă,civilizată, chiar dacă răspunsul de multe ori fardat era departe de realitate.

Tre s-ă spun că din punctul ăsta de vedere văd în actualul edil un adversar pe care nu am cum să nu-l respect, chiar dacă avem păreri diametral opuse.
Amu de când am aflat că Dragoș Vodă s-a ridicat cu oaste din soldați de lut împotriva adversarului meu și are de gând să ne fericească cu omul care crede cu tărie că treaba e gata când se termină,îmi duduie creierul de curiozitate așa cum duduie în cap economia Veoricăi, să aflu cât mai multe dedesupturi despre atitudinea războinică a masculului alfa de la Bruxelles, supărat de faptul că primarele de Bacău n-a făcut mare lucru pentru comunitate.

Asa să fie, oare? Dar primarul ăsta nu trebuia să fie susținut și de partidul stat unde Dragoș Vodă a căpătat putere, jilțuri și chef de mardeală mai ales pe vremea când mustața lui, pana corbului punea mai presus de siguranța nației, drepturile pușcăriașilor?

Așa că năbădăios cum mi-e felul, l-am sunat astăzi pe primar să-l provoc la un interviu. Nu mi-a răspuns din prima, dar m-a mesuit scriindu-mi că mă va suna. Și așa a fost.

– Ce faceți, dom primar?
– Mulțumesc, bine!
– Mă scuzati. La telefon, Ga….
-V-am recunoscut, domnule Bălan. Ce vă frământă?
– Dom primar, vreau să vă chinui cu un mic interviu. Cred că vă dați seama că lupta asta fraticidă din partidul de pe Titanic îi interesează pe mulți băcăuani și cred că aveți obligația să lămuriți câteva aspecte, dar să și spulberați niște zvonuri, bineînțeles dacă este cazul.
– Cu mare plăcere,domnule Bălan. Săptămâna viitoare, marți sau miercuri, sunt al dumneavoastră. Ne auzim luni la un telefon să stabilim ora și locația.
– Dar știți că nu-mi stă în fire să vă menajez, mai ales acum când Dragoș Vodă i-a ordonat lui Lucian să se angajeze că se angajează la Agenția de Angajamente Neonorate a PSD.
– Gata! Am înțeles! Vin cu ținută de protecție.
– Deci rămâne pe luni?
– Exact așa cum am spus.
-Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună!
-Asemenea și dumneavoastră.

Na, ce să-i mai spun omului? Știe că intră în gura dușmanului, dar se bagă. Cum să nu-ți tratezi adversarul cu respect?

Pân ce facem înregistrarea pe care o vom difuza ulterior pe Urban Bacău Ro, las și eu o scurtă prezentare a celui pe care Dragoș Vodă vrea să ni-l pună primar. Omul ne arată că este pe meserie, îl cheamă Lucian și s-a angajat să se angajeze la agenția despre care am scris mai sus.

One thought on “Lucian s-a angajat să se angajeze la Agenția de Angajamente Neonorate a PSD.

  1. Lucian care nu a facut nimic pentru cei ce l-au votat in perioada cand a fost ministru

Comments are closed.