Pareri

Luăm bani de peste tot şi plătim datoriile. Promisiunile PSD făcute în cei 3 ani devin istorie.

Mai ştiţi ceva de postările alea făcute de primarul Cosmin Necula în care ne vorbea pompos şi mândru din cale afară despre investiţiile ce se vor derula în acest an? Mai ţineţi minte despre postările în care ne vorbeau cei din administraţie despre Spitalul Judeţean, modernizare fosta Stare Civilă şi mai ales despre heliport? Da! Heliportul ăla postat de vreo 7-8 ori alături de nişte fotografii impresionante. Mai ştiţi de vizita de pe acoperiş a lui Benea la braţ cu Ciuhodaru? Vizita de lucru şi mai ales de campanie şi care în ne vorbea despre minunea de heliport. De postările legate de modernizarea Complexului Sportiv „Anghelache”, de postările legate de promisiunile cu modernizare drum şi reţea apă şi canal în cartierul de locuinţe sociale Izvoare, de Construire Bază Sportivă – Sala Polivalentă a Sporturilor, de construirea unui imobil destinat birourilor administrative, de consolidare a reţelei de apă de la Poiana Uzului, de alte şi alte promisiuni ce au rămas la stadiul de postare pe facebook.

Toate astea devin istorie în momentul în care consilierii PSD vor o şedinţă extraordinară luni pentru retragerea banilor de la obiectivele menţionate şi trimişi la acoperirea datoriei de la Insula de Agrement.

Luni se întâlnesc pentru a vota acest lucru şi va fi o altă etapă ce va duce Bacăul într-un colaps neîntâlnit până acum în România.