Comunicat de presa

Astăzi sunt anunțate ploi în toată țara!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2019. Sunt anunțate ploi în regiunile din întreaga țară și temperaturi care vor avea valori maxime cuprinse între 15 și 25 de grade Celsius. Cantitățile de apă pot depăși 40 l/mp în jumătatea de est a României.

Meteorologii anunță că în noaptea de miercuri spre joi va ploua local în toată țara, iar cantitățile de precipitații vor depăși 15 l/mp în jumătatea de nord a țării. Izolat, vor fi condiții de ceață. Temperaturile minime se vor situa între 8 grade Celsius în estul Transilvaniei și 17 grade Celsius pe litoral. În Capitală vor fi condiții de ploaie slabă și valori termice care se vor situa între 13 și 15 grade Celsius.

Joi, ploile se vor semnala în toate regiunile țării. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp în jumătatea de est, iar vântul va fi alert pe creste, în regiunile estice și sudice. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 15 grade Celsius în Transilvania și 25 de grade Celsius în sudul extrem. Se vor semnala averse și în Capitală. Acestea vor fi însoțite de tunete și fulgere. Valorile termice nu vor depăși 23 de grade Celsius.