Alexandra, fetiţa de 5 ani fără urechi şi canale auditive are nevoie de ajutor!

Când citeşti despre necazurile unor copii mici simţi că Dumnezeu te ia şi te zgâlţâie din temelii, când vezi nişte copii atât de frumoşi, cuminţi şi deştepţi şi care au nişte probleme medicale ce necesită sute de mii de euro pentru operaţiile ce i-ar vindeca, pare că e cel mai mare cutremur psihic din lume şi îţi piere zâmbetul de peste zi. Chiar dacă nu prea ştii ce-s lacrimile, brusc te-ncearcă sentimentul.

Alexandra cu gasca Zurli

Am citit zilele astea despre Alexandra, fetiţa de 5 ani din Bacău ce s-a născut fără urechi externe şi canale auditive. Încerc să scriu ceva legat de această problemă a Alexandrei şi recunosc că nu găsesc prea multe cuvinte. Personal trec printr-o dramă oarecum asemănătoare şi cred, vreau să cred că înţeleg mai bine ca mulţi dintre voi durerea fetiţei. M-aş bucura ca rândurile mele să-i ducă pe câţiva acolo unde pot dona câţiva bănuţi pentru operaţia necesară, 200.000 de dolari, operaţie ce trebuie făcută în California. Mai jos aveţi mesajul mamei Alexandrei şi un clip video realizat de Gaşca Zurli la Auchan. Poate vă conving pe voi, cei care puteţi da o mână de ajutor.

Alexandra s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive și nici pavilioane, iar costurile pentru cele 4 operații grele pe care trebuie să le facă ajung la o sumă mult prea mare pentru 99% din familiile din România.

Cele 4 operații, de construcție a canalelor auditive și a pavilioanelor se pot face doar în S.U.A, iar costul acestora este de peste 200.000 de dolari, la care se adaugă alte cheltuieli medicale pe durata celor aproximativ 6 luni pe care va trebui să le petreacă acolo.” se scrie in cadrul evenimentului creat pentru donatii.

Fetița mea Alexandra în vârstă de 5 ani s-a născut fără urechi externe şi canale auditive. Are nevoie de o operaţie de refacere a canalelor auditive și pavilioanele urechilor să aibă parte de o viață mai ușoară, mai aproape de normal. S-ar bucura de copilărie alergând liber, jucându-se orice şi auzind!
Ajutaţi un îngeraş să îşi îndeplinească visul: să aibă urechi ca ceilalţi copii. Va începe măcar clasa întâi cu URECHI cu ajutorul dumneavoastră al tuturora! Am născut-o așa, fără conducte și pavilioane; nu am posibilități financiare, sunt o mamă simplă, bolnavă și singură în lupta pentru cauza Alexandrei. Dr. Joseph Roberson a văzut documentaţia Alexandrei şi rezultatele de la computerul tomograf şi a confirmat că operaţia poate fi realizată cu succes pentru ambele urechi.
Toţi cei care veţi dona pentru îngeraşul meu veţi fi făuritorii visului ei şi veţi face posibilă minunea din viaţa amândorura! Suma este enormă, dar cu ajutorul unor persoane cu inima mare vom reuşi…este de-ajuns ca 100 000 de oameni să renunţe la o cafea servită în oraş pentru a izbuti să adunăm această sumă.
VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET! MULTĂ SĂNĂTATE ŞI BINECUVÂNTARE TUTUROR!
a scris mama Alexandrei intr-un mesaj pe facebook.

Link pentru donaţii: aici!