Pareri

În zona Şuruburi locuiesc doar băcăuani în opoziţie cu PSD? Că prea-s afurisiţi.

Cică după ce s-a umplut Insula, nu pe 8 septembrie când anunţase tovarăşul ci alaltăieri, au început să se inunde subsolurile blocurilor din zona Şuruburi. Un fleac. Veşnic nemulţumiţi. Băi dar nu poate omul să finalizeze Insula şi să-i bage apă pentru distracţia băcăuanilor că şi apar unii care spun că cică aia e apă din Bistriţa.

După ce s-a ţinut de promisiune, aşa cum n-a făcut mereu, încercaţi să-l denigraţi iar cu apa voastră cu tot. Când a fost avarie aţi urlat că vreţi apă, acu’ cică nu-i bun. Nici nu mai ştiu săracii aleşi ce să facă şi ce nu. Şi dacă mă gândesc la ce preţ vor stabili intrarea la balaceală pe Insulă, io zic că-i bine aşa cu apa sub şlapii voştri în subsolul unde aveţi acces gratuit. Valuri nu se fac, alge nu cresc, stuf nici atât, deci totul e cum trebuie.

ABA Siret cică-i tare indiferentă vizavi de acest necaz al băcăuanilor din zonă şi nu mişcă un deget până nu apare o reclamaţie oficială, una comandată de vreun membru de partid PSD, nu apărută pe facebook şi scrisă de un membru din opoziţie. Cică nu-i apa aia a lor că în fotografie n-apare şi vreo lebădă sau raţă sălbatică. Şi nici pet-uri nu se văd în fotografie. O altă imagine decât cea văzută pe Insula de Agrement.

A apărut apa-n subsol fix când Veorica şi-a pus banere prin comună. Răi şi afurisiţi mai sunteţi. Mâine-poimâine veţi urla că v-au crăpat pereţii de când au turnat stratul ăla gros de 2 mm pe Lalelelor. 🙂