Pareri

Casele Habitat for Humanity au gaz dar încă n-au apă şi canalizare! Noi promisiuni ale primarului Cosmin Necula!

Deşi locuitorii din cartierul Izvoare, cei care locuiesc în casele construite de Habitat for Humanity au discutat cu primarul Necula de mai multe ori, deşi au protestat în faţa Primăriei în luna iulie, deşi Necula a promis că se va ocupa cât mai rapid de rezolvarea problemelor existente acolo, în speţă racordarea la apă şi canal, uite că au mai trecut 2 luni după ce trecuse deja aproape 2 ani de la momentul finalizării construcţiilor şi nu există în acest moment nici măcar autorizaţia de construire pentru lucrarea sus menţionată.

Necula spunea că în octombrie cel târziu, cetăţenii din zonă vor putea să se mute în noile case pentru că speră la rezolvarea problemei apei până atunci. Mai sunt doar 10 zile şi e octombrie, un octombrie ce le-a adus totuşi o altă rezolvare şi bucurie în acelaşi timp, racordarea la gaz metan. Timp de 4 zile a fost un adevărat furnicar în mijlocul caselor Habitat for Humanity şi se pare că muncitorii se apropie de finalul lucrării.

Contactat telefonic, Cosmin Necula a menţionat că la sfârşitul lunii septembrie se va începe lucrarea mult aşteptată, cea care ar trebui să le aducă apă şi canalizare, lucrare ce ar trebui să nu dureze mai mult de 2 luni aşadar până de Crăciun, spune Cosmin Necula, vor avea rezolvată problema.

Având în vedere că ziua de 1 aprilie a trecut de mult şi totodată având în arhivă o mulţime de promisiuni marca Necula ce n-au fost onorate, suntem sceptici că ea se va concretiza la momentul menţionat. Dacă ţinem cont că e campanie electorală şi politicul se implică mai mult în această perioadă, fiind alături de cetăţeni cel puţin 30 de zile, atât timp cât durează perioada promisiunilor, am vrea să auzim de bine despre necazul celor din cartierul Izvoare.

Ţinem aproape şi vom anunţa minunea.