Pareri

„Visuri la cheie” în varianta Cosmin Necula. Cică aduce banii înapoi. Care? Nici el nu ştie.

A văzut careva fotografia asta? Postată de Cosmin Necula zilele trecute. După ce a mai afirmat o dată în această vară că tovarăşul Benea ar putea ajuta la recuperarea banilor băcăuanilor ajunşi la Bucureşti, primarul Necula, dealtfel departe de orice realitate văzută sau nevăzută s-a deplasat la Bucureşti cu vreo câteva sacose goale pentru a se întoarce cu ele pline de bani pentru municipiul nostru.

Aţi spune că-s ironic dar nu pot să nu interpretez decât aşa gestul pe care îl văd în această postare. Nu dă detalii, nu spune nume, instituţii sau sume detaliate dar se repetă în a menţiona că vrea „banii băcăuanilor” înapoi. Ce bani amice? Acuma serios, ai fumat prea mult în ultimul timp? Explică-le celor ce te văd la costum despre ce bani vorbeşti şi cine-i vinovat că au ajuns la Bucureşti, apoi încearcă să fii actorul potrivit pentru orice scenă de teatru din ţară.

El n-a tras sforile în viaţa lui ci a trăit după regulile celorlalţi, habarnist de meserie, nici să joace teatru nu ştie. Şi cică mai vrea un mandat la Primăria Bacăului. Iar eu te-ntreb din nou dacă ai fumat. Cum te poţi gândi măcar să apari pe lista candidaţilor la Primărie când ai fost hulit cât toţi primarii judeţului la un loc? Benea ţi-a spus clar: „Eşti OUT!”

Când aduci banii băcăuanilor, te rugăm să îi aduci în bancnote de 50 de lei ca să pară mai mulţi.