Comunicat de presa, Pareri

Parcarea de la Pediatrie a intrat în linie dreaptă, Şedinţă inedită a CJ!

În şedinţa de Consiliu Judeţean de astăzi, 16 septembrie, susţinută într-un cadru inedit, în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe de la Pediatrie, consilierii judeţeni au aprobat, în unanimitate, transferul către Consiliul Judeţean a dreptului de proprietate asupra imobilului-teren situat pe zona unde va fi amenajată parcarea de la Pediatrie.

Extinderea şi amenajarea căii de acces UPU – Pediatrie este, de altfel, parte dintr-un proiect mai amplu, ce va fi realizat prin asociere cu primăria municipiului Bacău – ”Construire parcare ansamblu spitalicesc” în urma căruia vor fi amenajate câteva noi zeci de locuri de parcare.

Exproprierea terenului în suprafaţă de 505 metri pătraţi, aprobată astăzi, este ultima etapă legală, celelalte două fiind deja parcurse, respectiv aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru proiectul menţionat şi lista cu proprietarul al cărui imobil este afectat de coridorul de expropriere precum şi consemnarea sumei aferentă despăgubirilor.

Pe planul de situaţie şi amplasament, preşedintele Sorin Braşoveanu a explicat unde va fi calea de acces la UPU şi cum este situat coridorul expropriat în proiectul amenajării parcării.

Terenul expropriat va intra în administrarea Consiliului Judeţean imediat după emiterea actului administrativ în speţă.

Comunicat CJ