Pareri

Surprize-Surprize pe Insula de Agrement? Pe 27 septembrie, Festivalul Adbacum chiar acolo!

Update:

Un oficial al SSPM ne-a spus că lucrările nu vor fi terminate până atunci şi va trebui (părerea lui) ceva pază în zonă pentru ca petrecăreţii să nu distrugă obiectivele finalizate şi nerecepţionate de acolo.

Articolul iniţial:

Se pare că surprizele se ţin lanţ în municipiul Bacău. Până acum doar alea neplăcute dar în această seară am aflat de una plăcută. Pe de o parte. Dau peste o adresă a Primăriei Bacău către o firmă, SC. Looking Forward SRL şi mă minunez să aflu că între 27-29 septembrie va avea loc pe Insula de Agrement primul eveniment public. Da, 27 septembrie 2019. Menţionează şi anul de data asta.

Dacă mă uit în calendar observ că suntem în data de 13 septembrie şi asta înseamnă că mai sunt 14 zile până atunci. Ne întrebăm unde naiba va avea loc Festivalul „Adbacum Festival” pe Insula care e deocamdată şantier? Pe 1 septembrie s-a anunţat o întârziere de două luni şi asta ar fi însemnat că până la 1 noiembrie acolo e şantier. Aşadar, surpriză?

Dacă nu finalizează Insula de Agrement până pe 25 septembrie înseamnă că festivalul se va desfăşura pe un şantier în lucru? Hmm. N-o fi chiar normal. Să fi estimat greşit SSPM-ul întârzierea cu două luni a finalizării Insulei de Agrement? Vom vedea pe 25 septembrie dimineaţa la 8.00 când organizatorii festivalului ar trebui să intre pe Insulă pentru a monta cele necesare.

Pe de altă parte, Insula va deveni locul preferat pentru viitoarele stritfuduri şi festivaluri locale? Cei din zonă spun că nu prea le-ar place zgomotul produs de acestea în viitorul luminos al Insulei de Agrement.