Aproape sigur, strada Aeroportului va fi redată traficului la sfârşitul lunii octombrie.

  •  
  •  

Calvarul şoferilor ce sunt nevoiţi să circule pe strada Aeroportului se apropie de final. Proiectul în valoare de 11 milioane de lei e unul dintre cele mai importante din municipiul Bacău şi e realizat în colaborare cu Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean. Lucrările la modernizarea străzii Aeroportului au început la finalul lunii martie a acestui an şi se apropie de final.

Astăzi au început lucrările de amenajare la structura rutieră a străzii Aeroportului prin execuția săpăturilor în caseta corpului străzii.

Anterior acestor lucrări, au fost relocate mai bine de 90% din utilitățile existente pe această stradă, fapt ce a permis începerea lucrărilor de amenajare. Consiliul Judeţean a menţionat faptul că ea va fi terminată la sfârşitul anului dar pe surse am aflat că e posibil ca la sfârşitul lunii octombrie ea să fie dată în folosinţă.

Resimensionată pe 4 benzi de circulaţie, strada e în ultimii ani tot mai circulată datorită volumului de trafic crescut pe Aeroportul Internaţional din Bacău. Aşadar, încă puţin şi vom avea în sfârşit o cale de acces spre aeroportul din Bacău aşa cum ne-am dorit de mulţi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *