Aproape sigur, strada Aeroportului va fi redată traficului la sfârşitul lunii octombrie.

Calvarul şoferilor ce sunt nevoiţi să circule pe strada Aeroportului se apropie de final. Proiectul în valoare de 11 milioane de lei e unul dintre cele mai importante din municipiul Bacău şi e realizat în colaborare cu Primăria Bacău şi Consiliul Judeţean. Lucrările la modernizarea străzii Aeroportului au început la finalul lunii martie a acestui an şi se apropie de final.

Astăzi au început lucrările de amenajare la structura rutieră a străzii Aeroportului prin execuția săpăturilor în caseta corpului străzii.

Anterior acestor lucrări, au fost relocate mai bine de 90% din utilitățile existente pe această stradă, fapt ce a permis începerea lucrărilor de amenajare. Consiliul Judeţean a menţionat faptul că ea va fi terminată la sfârşitul anului dar pe surse am aflat că e posibil ca la sfârşitul lunii octombrie ea să fie dată în folosinţă.

Resimensionată pe 4 benzi de circulaţie, strada e în ultimii ani tot mai circulată datorită volumului de trafic crescut pe Aeroportul Internaţional din Bacău. Aşadar, încă puţin şi vom avea în sfârşit o cale de acces spre aeroportul din Bacău aşa cum ne-am dorit de mulţi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *