Comunicat de presa

Biroul Judeţean al USR Bacău a dat astăzi un comunicat

Biroul Judeţean al USR Bacău a dat astăzi un comunicat în care nu dă totuşi şi detalii despre conflictul intern mediatizat ieri pe reţelele de socializare. O spălare de rufe în curtea lor şi dorinţa de a explica acest lucru în acest comunicat.

„USR Bacău a avut în ultimii ani o creştere accelerată. Suntem acum o organizaţie politică cu peste 30 de filiale şi în apropriere de 1000 de membri.

Ca în orice organizaţie avem o serie de reguli, cuprinse în statutul USR, care ne asigură buna funcţionare.
Pentru încălcarea acestor reguli se aplică sancţiuni, în cadrul unei proceduri confidenţiale care respectă dreptul la apărare şi asigură căi de atac. Recent în organizaţie au fost aplicate sancţiuni. Detaliile sunt confidenţiale.

Vă putem asigura că USR Bacău merge mai departe cu acelaşi elan şi entuziasm pentru a salva Bacăul de conducerea incompetenta de care a avut parte în ultimii ani. De asemenea, odată finalizate toate procedurile şi în măsura în care statutul ne permite, vom reveni cu detalii. Suntem transparenţi, în limitele statutare, şi vrem ca cei care ne votează să ştie exact ce se întâmplă.”

Biroul filialei judeţene USR Bacău