Comunicat de presa, Pareri

Polițiștii locali au găsit un minor fugit de acasă.

Ieri, 26.08.2019, în jurul orelor 21.30, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenții, aflați în timpul serviciului de patrulare în zona Șerbănești, au fost sesizați de către numita, T.M.L, de 46 ani, din Bacău, cu privire la faptul că, băiatul ei a plecat de acasă de două zile și că nu mai știe nimic de el.

Întrebată cu privire la anturajul minorului și locațiile pe care acesta le frecventează, aceasta a furnizat o serie de indicații, pe baza cărora, în urma verificărilor efectuate și a intensificării patrulărilor în zonă, polițiștii locali au reușit depistarea și identificarea numitului, T.G, de 16 ani, care se afla într-un grup de tineri pe o stradă din cartierul Șerbănești.

Acesta a declarat că locuiește la un prieten, care nu știa că băiatul este fugit de acasă și că mama lui nu deține informații cu privire la locul unde se află.

A fost dispusă măsura de încredințare a minorului către mama sa, acesta fiind consiliat și avertizat cu privire la riscurile, la care se expune când alege să părăsească domiciliul, fără a-și informa părinții.