Pareri

Tovarăşul Benea a sărit la gâtul lui Piţi! „Să explice de ce nu e în termen cu Insula!”

Cei doi politicieni de „zeamă” din cadrul administraţiei PSD au ieşit cu declaraţii publice după ce în spaţiul online au apărut articole şi fotografii cu starea lucrărilor de la Insula de Agrement.

Unul dintre ei, tovarăşul Benea, a explicat, că în privinţa dispariţiei junglei din albia râului Bistriţa se va finaliza pe 1 septembrie şi tot atunci se va începe umplerea albiei cu apă, acţiune ce ar trebui să dureze până pe 8 septembrie.

„Lucrările începute anul acesta pe 1 aprilie nu au fost o păcăleală şi putem spune ca „strict” pe curăţarea junglei urbane din centrul Bacăului ne-am ţinut de cuvânt!

Felicit sincer constructorul din judeţul Neamţ pentru mobilizare şi pentru încadrarea în termen, în ciuda faptului că 58 de zile din cele aproape 150 au fost zile cu cod hidro portocaliu şi galben, îngreunând vizibil derularea operaţiunilor de decolmatare.

Umplerea lacului va începe pe 1 septembrie şi va fi finalizată în jurul datei de 8 septembrie!” a spus Benea.

De cealaltă parte, Piţi cel Voinic a încercat să explice şi el situaţia de pe Insula de Agrement, doar că a făcut o confuzie între a explica de ce nu reuşeşte să aducă „clipocitul” apei la data stabilită adică 1 septembrie şi de ce n-au reuşit ceilalţi, şi a început să atace fosta administraţie care n-a reuşit să termine proiectul. Pe ăsta când îl întrebi de mămăligă îţi răspunde de pâine şi invers.

Un proiect făcut inițial „pe genunchi”, cu grave erori tehnice, care odată descoperite au blocat lucrările privând Bacăul nostru de oaza de liniște și verdeață de altă dată.

Astăzi, după îndelungi și nenumărate demersuri, am adus acest obiectiv pe un drum firesc și sigur care se îndreaptă spre ceea ce ne dorim cu toții” a spus Piţi răspicat.

Păi bine incompetentule, ne explici cum n-au reuşit ăilalţi sau cum nu reuşeşti tu a doua oară să te încadrezi în timp? Adevărul e că fotografiile de pe Insulă arată cât se poate de bine potenţa administraţiei pesediste locale prin ochiul meseriaşului sesepist Zaharia, cel care oricum nu mai dă doi lei pe realizările lui Piţi, el fiind deja în alt partid.

Adevărul e ca mai sunt 9 zile şi dacă îţi îndrepţi privirea spre şantierul de la Insula de Agrement, mai e mult de muncă. Pun pariu că acel „clipocit” îl va realiza în campania electorală de la locale? Notaţi asta. Şi mai notaţi încă o dată incompetenţa administraţiei pitiponce!

Foto: fermapolitica.ro
Foto: fermapolitica.ro