Puţină răbdare cu strada Aeroportului! Nu mai e mult!

  •  
  •  

Întradevar, şantierul de pe strada Aeroportului dă bătăi de cap şoferilor şi pietonilor ce tranzitează această zonă, deloc plăcut să stai la unul din apartamentele cu vizibilitate la această stradă în această perioadă în care, trebuie să recunoaştem că spre deosebire de Insula de Agrement, aici s-a lucrat la foc continuu.

Am vrut modernizarea străzii şi 4 benzi pentru a intra în rândul municipiilor cu pretenţii ce au un aeroport internaţional şi uite că în sfârşit, după ce am tot fost amăgiţi cu proiecte şi bani alocaţi, au intrat băieţii în pâine. În zonă nu a fost necesar doar lărgirea şi asfaltarea străzii ci efectiv schimbarea tuturor reţelelor ce deservesc Aeroportul George Enescu începând cu instalaţii electrice, comunicaţii, conducte de apă, iluminat public, etc.

Lucrarea îi costă pe cei din Primărie şi CJ, 11 milioane lei şi este executată de Conextrust, firmă care a pus la treabă muncitorii şi am urmărit acest lucru destul de des. Spre deosebire de marile dezamăgiri numite “şantiere” în restul municipiului, aici a fost ok.

Lucrările sunt anunţate a fi finalizate în luna noiembrie, aşadar nu mai e mult şi vom scăpa de calvarul de acum. Poate că singurul lucru ce personal îl pot reproşa constructorului e lipsa unei perdele de praf aşa cum ştiu sigur că există pe şantierele din Europa, adică o soluţie pentru ca norii de praf să nu ia asemenea proporţii când se circulă în zonă. În rest, sper să avem răbdare încă un pic pentru ca apoi să ne bucurăm de confortul a 4 benzi şi circulaţie lejeră spre Aeroport.

Nu putem construi fără disconfortul creat de orice şantier în mijlocul oricărui cartier dar trebuie să ne aducem aminte când ne plângeam de starea jalnică a străzii Aeroportului şi mai ales de accesul unui străin ce putea crede că avioanele pleacă direct de pe maidan.

Să mai avem puţintică răbdare şi să aşteptăm finalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *