Se lucrează şi duminica pe Insula de Agrement! Teamă de eşec?

Teama de eşec poate genera uneori mari succese. Imboldul dat de aceste temeri te poate pune în situaţia în care simţi cu adevărat responsabilitatea lucrului făcut şi poate duce la o mai bună coordonare a muncii.

Astăzi e duminică şi dau peste o filmare a domnului Sandu, unul din prietenii paginii Urban Bacău, o filmare în care observ că la Insula de Agrement se lucrează de zor. Măi să fie, îmi spun. Deci, se poate. Se poate să-ţi faci treaba pentru care eşti plătit atunci când ai “sula-n coaste”. Când vin alegerile Prezidenţiale în mai puţin de două luni, când scena politică fierbe deja cu elemente critice la adresa guvernării şi a administraţiei locale, poţi face pipi şi contra vântului.

Aş putea spune că e impresionat să observi zelul ce i-a cuprins pe ăştia de au stat ca nişte curci plouate în albia râului Bistriţa timp de 3 luni fără să observăm mai mult de un excavator şi două-trei camioane cărând arareori aluviuni pentru ca acum, mai exact spus de vreo lună încoa’, să observăm în sfârşit că perimetrul şantierului arată schimbat.

Pesediştii au apăsat pedala acceleraţiei la maxim, depăşind chiar viteza maximă legală a normalităţii, îngânduraţi fiind de şansele ca pariul de la vizita Veoricăi în zonă să nu devină realitate. Părerea personală a autorului acestui articol e că nu vor reuşi, aşa cum nu prea au reuşit cu nimic din ceea ce au promis dar mi-ar plăcea să fiu contrazis de reuşita lor în termenii contractului.

În albia râului Bistriţa se lucrează de zor de luni până vineri, în weekenduri, în sărbătorile legale şi în zilele libere oferite bugetarilor de guvernul grijuliu. 10 noiembrie e atât de aproape şi Veorica, candidatul “surpriză” al partidului de 20 de procente, nu e nicidecum punctul forte în lupta pentru alegerile Prezidenţiale.

Să-i dăm bătaie băieţi, au mai rămas 13 zile până la clipocitul apei…