La doar 4 anişori, Maya are leucemie şi nevoie urgentă de ajutorul nostru!

Să ai doar 4 anişori şi să fii diagnosticată cu „Leucemie acută mieloblastică” e ceva mai mult decât o copilărie tristă, una care nu ar trebui să aibă astfel de componentă dramatică. Vorbesc despre Patricia Maya şi e fetiţa mediatizată în ultimele zile în mediul online pentru că nevoia i-a împins pe părinţii minunatei fetiţe să ceară ajutorul nostru, al celor care suntem bine şi care ne plângem doar ca străzile au gropi.

Pe data de 08.08.2019 a fost diagnosticată cu „Leucemie acută mieloblastică” şi necesită o operație de transplant de măduvă în Italia iar costul acesteia se ridică la 70.000 euro.
Părinţii sunt oameni simpli şi această sumă este prea mare şi peste puterile lor. Noi însă suntem mulţi şi avem puterea de a reda zâmbetul fetiţei din poză alăturată.

Fetiţei i se administrează citostatice şi părinţii sunt la pământ pentru că sunt în situaţia în care nu şi-ar fi dorit şi în care nu se gândeau că se vor afla.

„La Iaşi am solicitat medicului formularul pentru tratament în străinătate, însă am fost refuzaţi, fără prea multe explicaţii. De aceea am hotărât să o ducem pe Patricia în Italia, ţara în care se efectuează, cu succes, asemenea operaţii la copii. Este unica şansă a Patriciei, cu acest diagnostic.” spune tatăl Mayei.

Pe internet se organizează licitaţii de obiecte, de opere de artă, de îmbrăcăminte, alţi băcăuani fiind dispuşi să ajute, cum pot ei mai bine, familia, pe micuţa Maya Patricia. Aşadar, încercăm să ducem şi noi mai departe mesajul disperat al părinţilor care îşi pun baza în bunătatea oamenilor care citesc aceste rânduri.

Mai jos aveţi conturile unde puteţi face donaţii:

Lei: RO71RNCB0857085594900001, pe numele Gavriliu Ciprian Ionel.
Lire: RO36BTRLGBPCRT 0463704301, pe numele Duma Elena Crina.
Euro: RO78BTRLEURCRT 0463704301,
pe numele Duma Elena Crina.
Contul SWIFT BTRLR 022.