Pareri

18 permise reţinute şoferilor ce au trecut pe „roşu” peste podul Trotuş la intrarea în Oneşti!

Lăsând la o parte orice nemulţumire legată de bunul mers al unui şantier, în speţă cel de pe podul peste Trotuş la intrare în Oneşti acolo unde se fac consolidări, trecerea autovehiculelor pe culoarea roşie a semaforului e de neconceput. Am circulat recent peste pod şi chiar am observat „fenomenul” ăsta ce constă în circulaţia pe culoarea roşie că deh, nu oricine e „şmecher” ci doar ăştia care au vână.

Astăzi au avut loc acţiuni legate de acest aspect la podul cu pricina şi s-a verificat respectarea culorii roşii de la semafoarele instalate în zonă. Ce credeţi? 22 de sancţiuni şi 18 permise reţinute în doar 2 ore. Eu zic că-s puţine dacă mă gândesc că în decursul a doar 30 de minute de aşteptat la coadă, ieri, cel puţin 15 autoturisme conduse de „indisciplinaţi” au trecut pe roşu. Fix sub ochii mei.

De înţeles că fiecare se grăbeşte şi că nu-i plăcut să vezi o coadă de circa 3 km dar un astfel de gest nu poate duce decât la accidente grave, ceea ce nu-i de dorit. Poate că acţiunea poliţiştilor oneşteni i-au mai liniştit pe şoferii indisciplinaţi şi cu siguranţă vor mai exista şi în zilele viitoare verificări făcute de agenţi.