Pareri

Donaţie ruşinoasă a BOR(maşinei) făcută publică. O sumă derizorie oferită pompos familiei Bărăscu.

„La iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Permanenţa Arhiepiscopiei Bucureştilor a hotărât luni acodarea unui sprijin financiar în valoare de 5.000 de lei pentru familia părintelui Marius Gabriel Bărăscu din Parava, Bacău.”

Aşa sună anunţul făcut de „Instituţia” care învârte banii cu lopată şi care nu plăteşte taxe statului român. Doar de atât e în stare ditamai BOR(MAŞINA), 5.000 de lei, cam cât le intră lor în cont la fiecare 4 secunde. Tot în 4 secunde a murit şi preotul Marius în cumplitul accident.

Deşi n-a făcut parte din categoria preoţilor care au agonisit vile, maşini de lux şi bani în cont în decursul vieţii, deşi ar fi putut face asta, ajutorul venit în sprijinul preotesei şi a celor 4 copii rămaşi fără tată constă în suma echivalentă motorinei consumate de X6 la deplasarea făcută de „PreaPrivatizatul” Daniel la un eveniment la care e invitat.

Culmea prostiei constă în anunţul făcut de BOR în ceea ce priveşte familia îndurerată şi anume, „Puteţi fi alături de familia părintelui Bărăscu, atât prin rugăciuni, dar şi prin contribuţia financiară. Preoteasa Bărăscu Anca Petronela și cei patru copii pot fi sprijiniți prin donații online la următorul link, sau direct în contul în lei RO94BTRLRONCRT0271354301.”

Pardon? Adică ditamai forţa financiară nu poate să le ofere o casă celor 5 membri ai familiei rămaşi fără susţinere? Asta în timp ce o firmă care plăteşte taxe şi impozite uriaşe fac o casă într-o singură emisiune televizată. Alţii în 5 zile cu sprijinul voluntarilor. Adică tot săracul le întinde o mână necăjiţilor.

Nu aş fi făcut publică donaţia/ajutorul de 5.000 de lei în cazul BOR-ului fiindcă mi-ar fi crăpat obrazul de ruşine. Tot soborul ăsta „Men în Black” dacă donau câte 1% din donaţiile primite luna trecută, ar fi putut să strângă de o casă cu etaj, piscină şi asigurare financiară pe 5 ani familiei.