Bombonel Şova şi publicarea unui comunicat primit pe email de la Tovarăşul Benea.

Bombonel Şova, aşa cum o să-l alint pe ăsta de azi înainte, individul care se târâie ca şarpele după “mireasma trandafirului judeţean”, Tovarăşul Benea, a scris astăzi despre Rectificarea Bugetară pentru Bacău, una de vreo 3 ori mai mică decât promisiunile lui Veo în faţa lui Piţi şi am observat de la o poştă că “versurile” nu-s decât ale unicului tovarăş de Bacău, astea fiind trimise direct de la Bruxelles. Dar a dorit să se facă şi el “auzit” cumva, că prea a căzut în anonimat.

Lui Şova nu-i trec prin minte nici versurile din “Căţeluş cu părul creţ” darămite textul cică scris de el în care foloseşte fix termenii lui Benea când îl irită Şufariu pe la conferinţele de presă.

“Bombonel” n-are stofă de pamfletar ba chiar nu-l duce mintea nici până la budă din curtea bunicii, ăsta-i doar copiatorul xerox al “tătucului” preşedinte PSD Bacău.

Cică, spune Şova, există 208 şantiere în judeţ ce au o valoare a investiţiilor de 1,5 miliarde lei. Ăsta nu ştie nici să numere până la 208 şi nici să indice cam pe unde-s şantierele virtuale. Probabil le-a pus la socoteală şi pe alea din campania electorală, alea de s-au făcut scrum pe 27 mai, a doua zi după Scriptură PSD-ului eşuat.

Textul cu “băcăuanul ce umblă cu gps-ul prin judeţ” e invenţia tovarăşului Benea, ăsta de-i copiator nu ştie nici semnificaţia iniţialelor GPS şi nici cu ce se mănâncă tehnologia. Textul în care spune că nu-i niciunul mai breaz ca pesediştii să conducă judeţul dacă n-au o zi lucrată în privat e mai degrabă potrivit tembelilor care au pe cartea de muncă doar o singură meserie: “Sugativă”.

Comună Secuieni a primit la rectificarea bugetară imensa sumă de 3.000 lei. Bravo băieţi. Cred că dacă mai pun vreo 17.000 din buzunarele lor îşi pot cumpăra un brad de Crăciun aşa cum a făcut Piţi anul trecut.

Bombonel, dă-o naibii de treabă, scrie tu cu mânuţa ta 3 cuvinte proaste că dă mai bine decât toate copiate sau mai bine zis trimise de Benea pe email. Zău, eşti mai penibil decât orice sugativă pesedistă. Nu mai puteţi păcăli electoratul cu cifre aruncate prin presă, băcăuanul se uită pe unde calcă şi vede dezastrul.