Local

Program de modernizare si dotare a claselor pregatitoare si ciclul gimnazial.

Într-o postare pe Facebook, așa cum anunță de obicei primarul Cosmin Necula, suntem informați că se va extinde din acest an programul de modernizare si dotare a claselor pregatitoare si la ciclul gimnazial ( clasa a V-a ).

„Peste 3200 DE ELEVI vor incepe anul scolar intr-o sala de clasa moderna si adaptata nevoilor lor. In cei doi ani de implementare, proiectul ,,Clasa zero” si-a dovedit utilitatea in asigurarea unei infrastructuri scolare la standarde de normalitate, fara a mai fi necesar sprijinul financiar al parintilor. Este un model de buna practica administrativa, pe care il vom continua. De aceea, incepand cu acest an, am decis sa crestem programul astfel incat sa beneficieze de el si elevii care vor incepe un nou ciclu scolar, cel gimnazial, respectiv clasa a V-a.” a spus primarul Necula

La fel ca in anii precedenti, toate clasele vor fi dotate cu videoproiector si panou de proiectie, calculator, imprimanta multifunctionala, tabla magnetica, catedra, banci si scaune reglabile. Pentru acest proiect, alocarea bugetara este de 3,5 mil de lei.