Băi „ciobenilor”, 112 nu e o glumă!

Bănuiesc că ați citit sau vi s-a spus vreodată povestea aia cu ciobanul care păzea oile singur și ca să facă mișto de ceilalți le tot spunea că a dat lupul iama în ele?

Uite așa a început să ia amploare efectul 112, iar ciobenii au început să sune chipurile în prostia lor la numărul unic să anunțe diferite prostii. Ba la București că un copil e într-un canal, ba la Nicolae Bălcescu că arde un acoperiș, mai nou la Roman ca în râul Moldova ar fi căzut doi copii (după care cel care a sunat nu mai răspunde la telefon)!

Păi bai ciobanilor, dacă în momentul respectiv un membru din familia voastră trage să moară, iar ambulanța, pompierii sau poliția nu ajung la timp tocmai pentru că voi ia-ți trimis unde nu trebuie, iar acea persoană moare, ce faceți? Umpleți rețelele de socializare cu bocete că nu au reacționat la timp?

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, să nu credeți că nu veți fi depistați, păcat că sancțiunile sunt mici, ar trebui să plătiți inclusiv pentru moartea celui care nu a beneficiat de asistență la timp tocmai din cauză că voi ia-ți trimis unde nu trebuie. Băgați-vă mințile în cap, 112 nu e o glumă, SUNAȚI DOAR DACĂ E NECESAR!