Accident

Accident grav în Cleja pe E85! O persoană a murit şi alte două au fost rănite!

Update: Informaţii de la IPJ

„Pe DN2, la km 271, intre com. Faraoani și Cleja, a avut loc accidentul rutier mortal. Un cond. auto de 61 ani, pe fondul unei depasiri neregulamentare, a acrosat un alt autoturism care circula din sens opus, iar ulterior a intrat in coliziune pe contrasens cu alte doua autoturisme . În urma evenimentului a rezultat decesul conducatorului auto vinovat si ranirea usoara (din primele evaluari) a doua persoane. Ceilalti conducatori auto implicati nu au consumat bauturi alcoolice. Traficul se desfășoară alternativ, pe o singura banda.”

Un grav accident de circulaţie a avut loc acum puţin timp în urmă pe E85, în localitatea Cleja din judeţul Bacău.

3 maşini au fost implicate în tragicul eveniment rutier. Din primele informaţii o persoană a murit iar alte două sunt grav rănite. Accidentul produs în jurul orei 18,30 a dispus o mobilizare urgentă a echipajelor de descarcerare şi ambulanţe.

Martorii susțin că pe sensul de mers către Bacău, un TIR aștepta tractarea pe acostament iar pe sensul dinspre Bacău s-a produs un carambol.

“Un Duster a intrat pe contrasens in depășire, obligând mașina care venea din sens opus să intre pe prima banda. Prima banda era blocată de un TIR și așa s-a întâmplat nenorocirea”, a scris un martor pe Facebook.